2018 års nio bästa bilder

God fortsättning på 2019 vill vi önska er alla!

Må 2019 bli ett er med mer renovering, byggande och trädgårdsarbete för oss än vad 2018 blev. Vi har mycket kvar att färdigställa i vårt hus och en massa byggprojekt och roliga saker som ska hända i vår trädgård. Under hela 2018 gick byggandet i maklig takt men nu tar vi nya tag inför det kommande året. Hoppas att ni vill fortsätta att vara sällskap på vår renoveringsresa.

Trots att vi inte byggde så mycket under 2018 hände många roliga saker. Dessa framgår tydligt bland de nio mest gillade bilderna från Instagram. Ni hänger väl med oss där också? @nubyggerviomenlada

bestnine2018

1. Vi utmanade oss själva att bara äta grönt från vår egen trädgård under augusti månad. På Instagram kunde ni följa utmaningen under hashtaggen #augustimat. Det gick alldeles utmärkt. Både under augusti, september, oktober och till och med en bit in i november.

2. Vi ställde iordning vårt hus inför en fotografering till tidningen Lantlivs bookazine ”Lantliv hela året”. Det ser väldigt färdigt ut i bild men till vänster i bild döljer sig ett berg av kartonger, byggmaterial, snickerimaskiner etc. Det här är dockmålbilden 2019 – utan berget till vänster utanför bild.

3. I början av sommaren frodades vår köksträdgård. Vi skördade mänger av jordgubbar och anlade ett nytt, större jordgubbsland som ni ser främst i bilden. Härifrån hoppas vi kunna skörda många liter bär till sommaren.

4. Köket är verkligen hemmets hjärta hos oss,. Här spenderar vi säkert 80% av alla vaken tid.

5. I slutet av augusti kom Lantlivs bookazine ut och vår lada fick den äran att pryda framsidan av tidningen.

6. Lagom till jul gjorde vi äppelhängen till småfåglarna. Vill ni läsa om hur vi gjort dem så finns ett blogginlägg om dem här.

7. Tidigt på våren pudrade vädergudarna ladan med florsocker.

8. Senare under våren blommade tulpanerna i vår doftträdgård. I höstas satte vi ungefär dubbelt så många så vi ser verkligen fram emot när lökarna börjar blomma i vår.

9. En sida ur ett nummer av Lantliv viskar om att deras bookazine är på väg och vi får själva se omslaget till tidningen för första gången. Vår lilla Alice blev dessutom omslagsmodell. Dock med mer mutor än vad omslagsmodeller normalt kan tänkas ha.

Som sagt, nu blickar vi framåt med ett (förhoppningsvis) mer renoveringsfyllt 2019.

Kommentera