Om oss

Vilka är vi?
 
Vi är Marcus och Therese. Vi träffades sommaren 2012. Sedan dess har i princip allt vi gjort gått väldigt snabbt. Så snabbt att vi till och med hunnit köpa en tomt med en lada tillsammans.
Namn: Marcus Hultberg & Therese Malmqvist
Ålder: 42 respektive 33 år
Yrke: Marcus är arkitekt på Kanozi Arkitekter och Therese arbetar med marknadsföring på Qvesarum Byggnadsvård
Familj: De gemensamma barnen Jarl, 2 år och Edda, 4 år samt Marcus barn Idun, 12 år, Oden, 15 år, Ofelia 17 år, den lilla Jack Russel terriern Alice som ständigt har ett vakande öga över ladan och kattdamen Sushi..
Fritid: Vi bygger på vårt livsprojekt ladan, odlar grönsaker, frukt och bär i trädgården och spånar på framtida projekt runt ladan. Marcus jagar för att fylla vår frys med det bästa och närmaste köttet och Therése stirrar sig mest blind på och drömmer om danska designklassiker. Ibland händer det att hon bakar och piffar med blommor också.

2 svar till “Om oss“

 1. Hej!

  I början av veckan såg jag en annons på Hemnet på en tomt med en lada, tänkte att ”Hmm, den kanske man kunde bygga om till boende”. En snabb googling senare hittade jag er blogg och har nu läst igenom de flesta inläggen, mycket motiverande, inspirerande och rolig läsning, tack!
  Jag kommer följa och fortsätta läsa, en dag köper jag mig en lada också.

  Allt gott!
  Andreas

  1. Hej Andreas! Om man hittar en tomt med en lada på så är det bara att passa på – det kryllar ju inte av dem! Kul att du hittat hit och gillar vår blogg!

   Bästa hälsningar,
   Therése & Marcus

Kommentera