Här var det strömlöst

Vi är på väg att anlita hantverkare men de flesta hantverkare som ska göra arbeten åt oss är beroende av att det finns elektricitet och vatten. Elektriciteten är inte påkopplad ännu och således har vi inte heller något vatten. Just nu är detta lite av ett moment tjugotvå, speciellt eftersom elektrikern vi anlitat är på semester och vi har ingen information om när E.on. kan hjälpa elektrikern att koppla på elen på en ny elmätare. Detta är vad som kallas spänning.

elektricitet

Det känns väldigt bra att vi redan kommit i kontakt med så många duktiga och trevliga hantverkare. En del hantverkare har inte tid, vissa offererar för höga priser för oss och vissa borde kanske syssla med något annat… Under tiden som vi varit i kontakt med hantverkare har även vi lärt oss en massa om t.ex. vasstak, murstockar och betongsågning som är av stort värde för oss.

Nu ska jag googla recept på korvbröd, vi behöver nämligen lite variation i våra luncher vid ladan, första steget får bli att byta Korvbrödsbagaren mot hembakat.

2 Comments

 1. Rebecka
  mars 24, 2013

  Är det mest hantverkare i närheten som ni letar?

  Svara
  1. Therese Malmqvist
   mars 25, 2013

   Helst i närheten men viktigast är hantverksskicklighet och pris i kombination.

   Svara

Kommentera