Om oss

Vilka är vi?
 
Vi är Marcus och Therese. Vi träffades sommaren 2012 och strax före jul 2012 blev vi ägare till vårt livsprojekt ladan. En lada från 1920-talet som vi förvandlat till vår bostad.
 
Namn: Marcus Hultberg & Therese Malmqvist
 
Ålder: 44 respektive 35 år
 
Yrke: Marcus är arkitekt på Kanozi Arkitekter och Therese är marknadsansvarig på Qvesarum
 
Familj: De gemensamma barnen Jarl, 4 år och Edda, 6 år samt Marcus barn Idun, 14 år, Oden, 17 år, Ofelia 19 år, den lilla Jack Russel terriern Alice som ständigt har ett vakande öga över ladan, kattdamen Sushi och ett gäng Skånska Blommehöns.
 
Fritid: Vi bygger på vårt livsprojekt ladan, odlar grönsaker, frukt och bär i trädgården och spånar på framtida projekt runt ladan. Marcus jagar för att fylla vår frys med det bästa och närmaste köttet och Therése stirrar sig mest blind på och drömmer om danska designklassiker. Ibland händer det att hon bakar och piffar med blommor också.

2 Comments

 1. Andreas H
  februari 15, 2019

  Hej!

  I början av veckan såg jag en annons på Hemnet på en tomt med en lada, tänkte att ”Hmm, den kanske man kunde bygga om till boende”. En snabb googling senare hittade jag er blogg och har nu läst igenom de flesta inläggen, mycket motiverande, inspirerande och rolig läsning, tack!
  Jag kommer följa och fortsätta läsa, en dag köper jag mig en lada också.

  Allt gott!
  Andreas

  Svara
  1. Therese
   februari 18, 2019

   Hej Andreas! Om man hittar en tomt med en lada på så är det bara att passa på – det kryllar ju inte av dem! Kul att du hittat hit och gillar vår blogg!

   Bästa hälsningar,
   Therése & Marcus

   Svara

Kommentera