GOTT NYTT RENOVERINGSÅR!

happy_new_2017

2016 alltså, vilket händelserikt år. Vi inledde 2016 med bebisleverans och blev sju i familjen. Bilden ovan är från Jarls dop och det är definitivt en av de finaste dagarna under året som gått, även om det inte har något med renoveringen att göra.

På renoveringsfronten då? För första gången börjar vi se en ände på vårt bygge, även om vi säkerligen aldrig kommer att bli helt färdiga. Invändigt är snart alla ytskikt på plats och nu under nyårshelgen har vi med en relativt enkla medel tagit ett rejält kliv framåt i vårt blivande allrum. Det berättar vi mer om i ett eget inlägg snart.

GOTT NYTT RENOVERINGSÅR!

 

2 Comments

 1. David
  januari 5, 2017

  Gott Nytt År! Kommenterar här alldeles för sällan, men ni har en fantastiskt trevlig blogg och det är alltid kul att titta in och läsa om vad som händer hos er. Hoppas ni hittar tid att fortsätta dela med er av alla spännande projekt, men familjen först såklart!

  Svara
  1. Therese
   januari 17, 2017

   God fortsättning David! Vad kul att du lämnade en kommentar. Vi kommer såklart att fortsätta att dela med oss om livet i ladan. För färdiga med renovering och byggnation blir vi nog aldrig 🙂

   Therese

   Svara

Kommentera