Vad vi hittade bakom en riven vägg

Nu tänkte vi fira fredagskväll med vitvinskokta musslor, det är vår fredagstradition. Och så laddar vi för en lördag och söndag i ladan med rivning, eldning och korvgrillning. Och alla som vill är välkomna att stanna, säga hej och återigen konstatera att ”det är mycket att göra”.

Förra helgen rev vi gips, isolering och reglar från innerväggarna i kontoret. Förutom en massa musgånger och musbajs hittade vi betydligt trevligare saker såsom väldigt fina originalväggar bakom och även lite klotter…

”Sören was here”

Man kan ju inte bli annat än nyfiken på vem den där Sören faktiskt är. Sören som uppenbarligen varit och klottrat med en spritpenna på ladugårdsväggen. Spontant tänker man ju att det är ett småglin, eftersom det ju är småglin som springer och klottar ”X was here”. Men Sören låter inte som något småglin och det gör ju den här lilla oförargliga taggen extra charmig. Man kan ju inte låta bli att bli lite nyfiken på vem Sören är. Vi återkommer när vi vet mer om honom. Vi kommer att ha kök mot den här väggen och det är ju faktiskt lite smått lockande att låta rutan runt Sörens tagg förbli som den är. Lite som en tavla över det tidigare livet på gården. Lite för att hedra denne Sören, trots att vi inte har en susning om vem han är. Vå måste nog luska lite kring den där Sören.

soren_was_here
To be continued…

1 Comment

 1. Ann-Sofie
  januari 12, 2013

  Väggen verkar redan vara vitkalkad
  o fin så det måste vara en positiv överraskning.
  Kanske lite mindre att göraSynd att det blir så kallt den närmaste tiden.Heja på������

  Svara

Kommentera