Något att längta till

Vi är lite som i en dvala just nu där vi lämnar hemmet i morgonmörker och återvänder till kvällsmörkret. Jag kom på mig själv med att intensivt börja längta efter ljusa mornar. De timmar vi upplever ladan i dagsljus just nu är väldigt få och stunder av solsken har ju varit ännu mindre de senaste månaderna. Längtan gav sig ju inte direkt när jag hittade ett gäng bilder som jag fotade på ladan i somras.

Får vårlängtan bara jag ser dem!

Vi har inte så många bilder som visar mycket av utemiljön på vår framsida men det är här vi tillbringar som mest tid på sommaren.
I doftträdgården som är de fyra fälten till vänster i bild kommer det att prunka luktärter i massor i sommar.
Fönstret i homejan står nästan alltid lite öppet under sommaren för att släppa i sommarens ljud och för att släppa ut värmen.
Om ni kikar riktigt noga kan ni se utsikten vi har bakom ladan. Den är inte fy skam och där borta över ladugårdstaket som skymtar i fjärran brukar himlen bjussa på den ena solnedgången vackrare än den andra.

Det var alltså lite sommarlängt från ladan och vi önskar fin helg och hoppas på lite solsken för att pigga upp den gråa, skånska vintern.

Kommentera