Jag måste berätta om Marmor-Anders

Någon som är helt fantastiskt med att hålla på med ett renoverings-/ombyggnadsprojekt är alla entusiastiska, hängivna och fantastiskt duktiga människor man träffar på. Allt ifrån skickliga hantverkare till byggnadsvårdsfantastier och andra husrenoverare.

Jag (Therese) jobbar delvis i Örebro, vilket innebär en del pendlande med tåg. I måndags när jag klev på tåget i Malmö för att åka norrut hamnade jag mitt emot Anders. Anders berättade att han arbetade med att renovera slott. Vilket fantastiskt jobb. Tänk att få renovera slott. Och då blev jag såklart tvungen att berätta om Hökatorp Slott. Och hur det blev Hökatorps Slott. Därefter spenderade vi flera tågtimmar med att prata om att ifrån trädbeskärning till uppvärmning och hur man hittar bra hantverkare som är att lita på. Och så visade det sig att Anders hade ett företag som importerar och säljer sten, bland annat marmor som vi planerar att ha i både kök och badrum.

Så bara sådär, på en tågresa som förväntades bli ganska tråkig och långdragen hittade jag både en inspiratör och eventuell marmorleverantör i Marmor-Anders.

Kommentera