Inspirationsutflykt: Qvesarum Byggnadsvård

I lördags tyckte vi att det var dags att hämta lite inspiration och begav oss därför till Qvesarum Byggnadsvård i Löberöd. Qvesarum Byggnadsvård kan även beskrivas som en del av himmelriket i renoveringstider. Utbudet är fantastiskt och priserna verkar vara riktigt vettiga. De säljer både nyproducerade produkter i gammal stil och en hel del återvunnet byggmaterial. De säljer det mesta man kan tänka sig inom byggnadsvård, allt från golv och färg till kök, badrum, kaminer och smidesbeslag i ungefär alla utföranden man kan tänka sig.

När vi köpte ladan stod en gammal rostig kamin precis innanför dörren. Qvesarum renoverar kaminer och vi bestämde oss därför att lämna in vår kamin för renovering så småningom. Den kommer sedan att få värma upp sovrummen på övervåningen. Förutom idén till renovering av kaminen  hittade vi både en hel del inspiration, ett perfekt badkar och även ett par gamla spegeldörrar som kommer att få följa med till ladan vid ett senare tillfälle.

1 Comment

 1. Ebbelundh
  januari 15, 2013

  Hej Therese!
  Tack för kommentaren på vår blogg (Ebbelundh.favs.se). Kul att någon mer än familj och vänner tycker den är intressant 🙂

  Vi tittade faktiskt också på att göra precis som er ett tag; bygga om en lada. Ska bli spännande att följa era framsteg!

  Mvh
  Harald o Bella

  Svara

Kommentera