Inspirationsträff i ladan

INSPIRATIONSTRÄFF_BLOGI början av sommaren var vi med på en inspirationsträff som Rolf och Helena, som har en gård utanför Glemmingebro i södra Skåne, bjöd in till. Tanken bakom träffen var att utbyta erfarenheter under pågående renovering och restaurering av ett äldre hus där fokus är varsam renovering med material som är lämpliga i äldre hus.

Vi var en liten skara som träffades då, i början av sommaren, och som var överens om att vi skulle göra om det igen några månader senare, när sommaren gått och vi kommit lite längre med våra projekt. Förhoppningsvis kan vi bli ännu fler med gamla hus och olika långt gångna projekt som träffas, delar vedermödor och erfarenheter och inspireras av varandra.

Nu tycker vi att det är dags och bjuder därför in till inspirationsträff hos oss vid ladan. Kanske är ni några bloggläsare i Skåne, med egna husprojekt, som är intresserade av att komma?

Datum: söndag 31 augusti
Tid: 15:00 (vi räknar med att hålla på i c:a 2 timmar)
Plats: Hos oss vid ladan, en mil norr om Ystad (vi återkommer med vägbeskrivning till alla anmälda)

Du som deltar bör ha ett äldre hus och renovera/restaurera med fokus på byggnadsvård. Om du hållit på med ditt projekt i 20 år eller en månad spelar ingen roll. Vi bjuder på fika.

Anmäl ert deltagande samt kontaktuppgifter till malmqvist.therese@hotmail.com eller genom att kommentera här på bloggen senast 24 augusti.

Varmt välkoma till oss på inspirationsträff!