Inredning i bara mässingen

Vi kunde inte låta bli att sätta upp en hylla och en kroklist i hallen som vi bara måste få visa. De ska förvisso även sitta där sen och det visade sig vara väldigt välkommet och praktiskt att få upp hylla och krokar i hallen.

Först tänkte vi även sätta upp en kroklist lite längre ner för barnkläder men tanken med dessa krokar och hatthyllan är att de först och främst ska vara för våra gäster. Våra ytterkläder, mössor, hattar och vantar ska få en plats inne i teknikrummet, dörren precis till höger om hatthyllan. Vi har ju en väldigt liten hall och vill hålla den så ren som möjligt. Men någon typ av avhängning för gästande människor ska vi såklart ha.

hallen01

hallen02

hallen03

Marcus har designat hyllan och kroklisten och även andra hyllor som kommer att sitta på andra ställen i ladan, bland annat våra kökshyllor och hyllor i duschen. Hyllorna och kroklisterna är tillverkade av riktigt, riktigt, tjock mässingplåt och med försänkningar för grova mässingsbultar som fäster dem i väggen. De kommer att hålla i en evighet och bara bli vackrare med åren. Möbler och detaljer för generationer som vi trofast kommer att låta vara en stor del av inredningen i vår lada.

Vi är hur som helst väldigt nöjda med våra mässingshyllor.