Från kyrkan till ladan

I fredags ägnade vi i stort sett hela dagen åt att transportera golvet vi köpt från Sankt Nikolai Kyrka i Trelleborg. Vår åkare, Bo-Åkare, och Marcus hjälptes åt att lasta och köra golvet från Trelleborg till ladan och det krävdes ett par vändor fram och tillbaka innan allt golv var på plats på vår gårdsplan.

kyrkogolvet03

kyrkogolvet04

kyrkogolvet09

Lastbilen lastades full innan den lämnade Trelleborg för färd mot ladan och avlastning som tajmades väl med ett litet regnoväder som precis upphört. En av höstens hitintills vackraste kvällar med fantastisk himmel efter att regnvädret dragit förbi.

kyrkogolvet06 kyrkogolvet05 kyrkogolvet07Och efter en första avlastning åkte vi tillbaka till Trelleborg och lastade de sista pallarna i mörkret i skenet från strålkastarna på vår bil.
kyrkogolvet08
Och eftersom både vi och Bo-Åkare tyckte att det var en bra idé att lasta av de sista pallarna i söndags istället för i mörkret sent i fredags kväll så åkte vi hem och var lite magpirriga över golvet och inte minst över stolarna vi också köpt. Stolarna är en liten historia i sig som vi berättar mer om i ett annat inlägg.
Men nu har vi i alla fall ett svintungt och väldigt vackert golv vid ladan.