Let’s build a bathroom

Av någon anledning så ligger badrum närmast i tanken just nu, trots att både el och vatten kanske borde göra det. Vi tänker antagligen mycket på badrummet av den anledningen att vi någotsånär måste bestämma hur badrummet ska se ut (eller åtminstone var badkar, tvättställ och toalett ska sitta) för att kunna bestämma var vi ska gräva avlopp så snart tjälen gått ur marken.

Så nu har vi finkammat nätet efter tänkbar badrumsinredning. För att testa oss fram till vad vi gillar och ska ha för material har vi gjort kollage över tänkbara material och badrumsporslin. Det är ju flera månader kvar innan vi ska göra det slutgiltiga valet så detta är ett sätt att känna efter vad vi vill ha.
Väggarna kommer till viss del att kaklas med vitt kakel och till viss del att målas. Vi funderar över några olika typer av golv (i övriga ladan kommer vi att flytspackla golven), antingen mönstrade plattor i stil med dem nedan eller så kommer vi att ha carerramarmor. Vi planerar att ha bänkskivan i köket i marmor och då låta samma material gå igen på flera ställen i huset.
badrum01
Badkar från Qvesarum, golv från Marrakech Design, blandare från Vola, tvättställ från Catalano.

Vi kommer såklart att berätta mer om vår badrumsplanering. Är det något särskilt ni vill veta?Kommentera