Keramik made in Skåne

Till min födelsedag förra året önskade jag mig lokalproducerad keramik i form av tekoppar. Jag gillar verkligen att ta en kopp kvällste men har saknar rejäla temuggar. När julen kom så önskade jag därför tillökning i muggfamiljen i form av nya kaffekoppar. Så vi ringde helt enkelt keramikern Thomas Alexandersson och frågade om vi möjligtvis kunde få komma till hans fina butik och köpa lite muggar. Det är ju lågsäsong nu men om man ringer och frågar så öppnar han gärna.

Det är inte helt lätt att välja bland alla finheter.
Den rakubrända keramiken är så fin!

Till slut bestämde vi oss för att investera i åtta kaffemuggar utan öra. Jag gilla verkligen kaffemuggar utan öra!

På övre hyllan står temuggarna i väntan på kvällsteet.
Våra nya kaffemuggar har en levande grön nyans och varierar något i storlek. De ligger dessutom perfekt i handen.

Är ni nyfikna på mer av Thomas ”Drejare” så hittar ni hans hemsida här.

Kommentera